Tervetuloa juoksemaan Keuruun kesäyöhön!

Uutiset

Tällä sivulla voit tutustua ajankohtaisiin asioihin.

Palautekysely 10.12 2014

10.12.2014

Suoritimme viime kesänä Yömaratonin jälkeen palautekyselyn ja saimme hienosti vastauksia. Parannusehdotuksista toteutamme päällimmäisenä juoksujen porrastamisen.  2015 Yömaratonilla starttaavat klo 20.00 maratonin ja joukkueet ja... Lue lisää »

Arvonnan palkintomatka Tallinnaan

23.9.2014

Keuruun Yömaratonin arvontapalkintomatkalla Keurusselän Maratoonareiden matkassa olleen Pertti Peltoselle oli Tallinnan Maraton 45. maraton. Pertti kertoo aloittaneensa maratonien juoksun 1997 ja vuosittain on tullut juostua keskimäärin... Lue lisää »

Tallinnan maratonmatkan arvonta suoritettu

16.7.2014

Tallinnan maratonmatkan arvonta on suoritettu.  Matkan voitti Elina Peltonen Riitalahden Riiviöistä Tampereelta! Onnea Elina ja tervetuloa juoksemaan! Lue lisää »

Yömaratonin jänikset esittelyssä

27.6.2014

Jänikset tunnistaa rinta- ja selkälapuista, joissa on tavoiteloppuajat. Jänikset on saalistettu Keuruulla vaikuttaneista omista juoksijoista. Alla on heistä lyhyt esittely. Petri on juossut maratoneja kuusi kappaletta ennätyksen ollessa... Lue lisää »

Saycony-juoksukenkien arvonta

3.5.2014

Keuruun Askelpiste lahjoitti Sayconyn juoksukengät arvottavaksi kaikkien toukokuun loppuun mennessä ilmoittautuneiden kesken. Arpaonni suosi Seda Ilksöziä Jyväskylästä. Onnea voittajalle! Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Suosittele meitä

Aikaa starttiin

Ilmoittaudu nyt